ŁOSOŚ NORWESKI wędzony na zimno
Do produkcji używamy surowca świeżego klasy Superior, który w przeciągu 3 dni od momentu połowu w norweskich fiordach trafia do naszego zakładu produkcyjnego. Mieszanka drzew wykorzystywana do wędzenia łososia nadaje gotowemu produktowi niezapomniany zapach i smak.
 
ŁOSOŚ NORWESKI wędzony na ciepło
W ofercie Koral łosoś wędzony na ciepło dostępny jest w postaci produktów niekonfekcjonowanych. Proces produkcji w porównaniu do łososia wędzonego na zimno różni się wysokością temperatury wędzenia, która w tym przypadku wynosi powyżej 64 st. C.
 
ŁOSOŚ NORWESKI marynowany
Do produkcji używamy surowca świeżego klasy Superior, który w przeciągu 3 dni od momentu połowu w norweskich fiordach trafia do naszego zakładu produkcyjnego. Świeże mięso łososia dojrzewa w specjalnie przygotowanej marynacie ziołowej.
 
             
Copyright © 2011 KORAL S.A.