TECHNOLOGIA |
|
Firma Koral stale inwestuje w pozyskiwanie i wdrażanie nowych technologii. Nowoczesny park maszynowy oraz starannie opracowane
i ciągle udoskonalane receptury utworzone w oparciu o 19 letnie doświadczenie w zakresie przetwórsta ryb przekładają się na bardzo dobry smak, strukturę oraz zapach
sprzedawanych łososi wędzonych. |
|
|
|
Nowoczesne linie produkcyjne nie tylko gwarantują bezpieczeństwo zdrowotne wyrobów, ale umożliwiają również śledzenie wyrobów na każdym etapie procesu produkcyjnego.
W efekcie dzięki szczegółowo zaplanowanemu procesowi produkcji dostarczamy na rynek wyroby o stałej, gwarantowanej jakości.
Koral to nie tylko jeden z najnowocześniejszych
europejskich zakładów to także setki wykwalifikowanych osób, których wiedza pozwala umiejętnie łączyć wyjątkowy tradycyjny smak z nowoczesnością i bezpieczeństwem.
|
|
|
|
|
|
|
|
PRODUKCJA |
|
Firma Koral permanentnie kontroluje jakość produktu - od chwili wejścia surowca do zakładu, aż do momentu kupna gotowego towaru przez klienta.
|
|
|
|
Do produkcji firma używa tylko surowców najwyższej jakości dostarczanych przez najlepszych i sprawdzonych dostawców. Nasze produkty wytwarzane są z wysokiej jakości filetów
klasy Superior, które przyjeżdżają z norweskich fiordów w ciągu 2 dni od momentu odłowienia. Koral prowadzi produkcję zgodnie z wdrożonymi i certyfikowanymi systemami:
bezpieczeństwa zdrowotnego HACCP, BRC oraz IFS.
|
|